Autokorjaamo

Kolariauto Tmi on monipuolisesti palveleva autokorjaamo Lahdessa. Tarjoamme ammattitaitoista autohuoltoa kaikille automerkeille ja -malleille ikään katsomatta. Meillä on vuosien kokemus erilaisista autojen korjauksista ja huolloista.

Jarruhuolto

Jarrujen pitää olla aina kunnossa, sillä ne ovat yksi auton tärkeimmistä turvavarusteista. Teemme jarruhuollot, korjaukset ja säädöt tarkasti jokaisen ajoneuvon erityistarpeet huomioiden.

Kytkinremontti

Hoidamme kytkinremontit ammattitaidolla. Kulunut kytkin kannattaa vaihtaa uuteen ajoissa. Lopussa oleva kytkinlevy voi vaurioittaa kaksoismassavauhtipyörää ja aiheuttaa sen myötä kalliimman remontin.

Jakohihnan vaihdot

Teemme jakohihnan vaihdot pitkällä kokemuksella. Voimme vaihtaa samalla myös muut tarvittavat osat, kuten ohjainrullat, kiristimet ja vesipumpun. Jakohihnan vaihdon oikean ajankohdan näkee yleensä auton huoltokirjasta tai voimme tarkistaa sen automerkkikohtaisesta ohjelmasta.

Hitsaukset

Hoidamme ajoneuvojen hitsaukset tarkasti ja kestävästi. Esimerkiksi auton pohja- ja pintapeltien ruostevaurioiden korjaukset onnistuvat hitsaamalla.

Ota yhteyttä!