Autokorjaamo Lahdessa – Kolariauto Tmi

Yhteydenotto

Kolariauto Tmi on monipuolisesti palveleva autokorjaamo Lahdessa. Tarjoamme autohuoltoa kaikille automerkeille ja -malleille ikään katsomatta. Auton kuin auton korjaus ja huolto onnistuvat meiltä vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Jarruhuolto

Jarrujen pitää olla aina kunnossa, sillä ne ovat yksi auton tärkeimmistä turvavarusteista. Teemme jarruhuollot, korjaukset ja säädöt tarkasti jokaisen ajoneuvon erityistarpeet huomioiden.

Kytkinremontti

Hoidamme kytkinremontit vankalla ammattitaidolla. Kulunut kytkin kannattaa vaihtaa uuteen ajoissa: lähes loppuun kulunut kytkinlevy voi nimittäin vaurioittaa kaksoismassavauhtipyörää ja aiheuttaa sen myötä kalliimman remontin.

Jakohihnan vaihdot

Teemme jakohihnan vaihdot vuosien kokemuksella. Voimme huoltaa samalla myös muut vaihtoa tarvitsevat osat, kuten ohjainrullat, kiristimet ja vesipumpun. Jakohihnan vaihdon oikean ajankohdan näkee yleensä auton huoltokirjasta. Vaihtoehtoisesti voimme myös tarkistaa sen automerkkikohtaisesta ohjelmasta.

Hitsaukset

Hoidamme ajoneuvojen hitsaukset tarkasti ja kestävästi. Esimerkiksi auton pohja- ja pintapeltien ruostevaurioiden korjaukset onnistuvat hitsaamalla.